Elektrotechnische Tekeningen

F.B.I. Industriële Automatisering heeft een tekenafdeling die alle elektrotechnische tekeningen kan maken van allerlei soorten installaties.

Een goede tekening is de basis

Elektrotechnisch tekenen

F.B.I. Industriële Automatisering vindt dat de waarde van tekeningen binnen de elektrotechniek zwaar onderschat wordt. Ontbrekende of onjuiste tekeningen kosten tijdens het storing zoeken enorm veel tijd. Duidelijke en goed becommentarieerde tekeningen zijn een verademing voor uw onderhoudsmonteurs.

Een goede tekening is de basis

Elektrotechnische kennis

Het duidelijk in kaart brengen van de installaties en het overzichtelijk op tekening zetten is een kunstje dat de meeste tekenbureaus niet kennen. Daarvoor is uiteraard elektrotechnische kennis nodig, maar ook ervaring om het overzicht te houden. F.B.I. Industriële Automatisering heeft deze kennis en ervaring en kent daardoor dit kunstje door en door.

Een goede tekening is de basis

Professioneel tekenpakket

F.B.I. Industriële Automatisering maakt gebruik van een (elektrotechnisch) tekenprogramma (SEE Electrical) wat het mogelijk maakt om in relatief korte tijd zeer overzichtelijke schema’s te tekenen. Weten wij hoe uw installatie in elkaar zit, kunnen wij duidelijke professionele elektrotechnische tekeningen voor uw installatie verzorgen.
Dat geldt voor installatietekeningen, stroomkringschema´s, pneumatiek en hydroliek, maar ook voor aanzichttekeningen, plattegronden en machinetekeningen.

Een goede tekening is de basis

Tekeningbeheer

Nieuw is het tekeningbeheer. Hierbij houden wij uw tekeningen bij, en krijgt u een inlogcode waarmee u op onze server uw tekeningen kunt bekijken, downloaden en/of uitprinten. U heeft zo altijd de meest recente tekeningen van uw installatie(s). Uiteraard dienen daarvoor de aanpassingen, gedaan aan uw installaties door derden, bij ons bekend te zijn. Zijn uw installaties bij ons in onderhoud dan worden de aanpassingen automatisch verwerkt in uw tekeningen.

Interesse of meer weten?

Samen op weg?
F.B.I. Blogs

Samen op weg?

Vaak maken familiebedrijven betere keuzes dan bedrijven die door ‘aandeelhouders die voor het grote geld…
Een blije klant
F.B.I. Blogs

Een blije klant

Een blije klant. Daar word je uiteraard zelf ook blij van. Een voorbeeld. Een producent…
Wij maken het graag!
F.B.I. Blogs

Wij maken het graag!

How It's Made is een documentaireserie die momenteel te zien is op Discovery Channel. In…