Industriële Automatisering

Een breed begrip met vele subtakken. Kortweg bedoelt men hier het automatisch laten functioneren van processen en machines.

F.B.I.'s industriële automatisering

Onzichtbare deel van een productieproces

Om het onzichtbare deel van de industriële automatisering voor jezelf begrijpbaar te maken moet je inzicht en fantasie hebben. Om dat vervolgens voor anderen ook zichtbaar te maken moet je communicatieve vaardigheden en tools hebben. De engineers van F.B.I. Industriële Automatisering hebben dat allemaal in huis.

F.B.I.'s industriële automatisering

Hoever een proces geautomatiseerd wordt

Als eenmaal duidelijk is wat, waarom en hoever een proces geautomatiseerd moet worden gaat de afdeling Industriële Automatisering van F.B.I. bedenken hoe dit gerealiseerd kan worden. Vervolgens stellen zij de materialen en installaties, die daar voor nodig zijn, samen tot een werkend geheel.

F.B.I.'s industriële automatisering

Goed luisteren naar elk project op alle niveaus

De engineers van F.B.I. Industriële Automatisering maken elk project voor alle niveaus inzichtelijk door eerst goed te luisteren naar al die niveaus. Vanaf de operator die uiteindelijk of al jaren het procesonderdeel (de machine) bedient, tot de manager die bijvoorbeeld de rendementen moet verantwoorden. Zij hebben elk vaak uiteenlopende inzichten in “hun” proces. Door die samen te voegen en te combineren krijg je een automatisering oplossing die vaak vernieuwend, verfrissend, maar bovenal effectief is.

F.B.I.'s industriële automatisering

Onze aanwezige brede kennis en onbedwingbare interesse

De bij F.B.I. Industriële Automatisering aanwezige brede kennis en onbedwingbare interesse in algemene techniek, en automatiseringstechniek in het bijzonder, maken van F.B.I. Industriële Automatisering een waardevolle automatiseringpartner.

Interesse of meer weten?

Samen op weg?
F.B.I. Blogs

Samen op weg?

Vaak maken familiebedrijven betere keuzes dan bedrijven die door ‘aandeelhouders die voor het grote geld…
Een blije klant
F.B.I. Blogs

Een blije klant

Een blije klant. Daar word je uiteraard zelf ook blij van. Een voorbeeld. Een producent…
Wij maken het graag!
F.B.I. Blogs

Wij maken het graag!

How It's Made is een documentaireserie die momenteel te zien is op Discovery Channel. In…