Uitdaging:
Omdat er een complete productielijn geplaatst werd waarin een groot aantal netwerkcomponenten zaten, was er een extra patchkast nodig om deze apparatuur op een goede manier op het bedrijfsnetwerk te kunnen koppelen.
Om de klant te ontzorgen vanwege onderbezetting op de ICT afdeling werd ons gevraagd een patchkast inclusief aansluiten aan te bieden.

Oplossing:
Na opdracht hebben wij een patchkast geleverd van 2×0,6×0,8 m geplaatst, en daarin de switches geplaatst, die door Refresco zelf geleverd waren. Alle ventilatie en stroomvoorzieningen voor nu en in de toekomst hebben wij ingebouwd.
Er zijn een ruim voldoende aantal patchracks ingebouwd, waarop de datasockets in of bij de machines konden worden aangesloten.
Er is door ons een partij ingeschakeld die de door ons gelegde glasvezelkabelring in de aangrenzende patchkasten heeft gelast en de redundante ring is door ons aangesloten, zodat de switches in het redundante netwerk werden opgenomen.

Gevolg:
De ICT afdeling heeft alleen de juiste apparatuur hoeven aan te leveren, en na oplevering in hoeven te richten. Alle fysieke en organisatorische werkzaamheden hebben wij hen uit handen genomen. Er zijn slechts een aantal informele gesprekken geweest over de details en alles is volgens de standaarden van Refresco uitgevoerd.

Terug naar het overzicht