Als Hoofd technische dienst staat u dagelijks voor uitdagende keuzes. Hoe kunt u de productie soepel laten verlopen en er voor zorgen dat processen weinig storingen hebben? En als er dan een storing is, wilt u deze makkelijk en snel verhelpen. Wij bieden drie opties. Goed, goedkoop en snel. Drie woorden die wij alle drie afzonderlijk kunnen leveren. Maar nooit alle drie tegelijk. Twee kan wel:

  1. Goed + Goedkoop: dat wordt nooit Snel
  2. Goed + Snel: dat wordt nooit Goedkoop
  3. Goedkoop + Snel: dat wordt nooit Goed

Optie 1 kun je zien als een project in de hobby sfeer. Als je even niets te doen hebt, werk je aan het project en daardoor reken je niet alle uren. Probleem is wel dat wij zelden even niets te doen hebben. De kans dat het project ooit afkomt is bij optie 1 vrij klein.

Optie 2 is vaak een spoedgeval. We gaan er meteen aan beginnen, maken lange dagen en werken indien nodig in het weekend door. We vragen andere klanten in dat geval om wat geduld, zodat we jouw klus voorrang kunnen geven. Dat moet gewaardeerd worden en geld is een voor de hand liggende waardering. Goedkoop is in dat geval dus geen optie.

Optie 3 is een optie die wij niet graag hanteren. Behalve als we het later mogen afmaken. Vaak is het ook een spoedgeval of een storing, omdat de boel weer snel moet draaien. Wij voeren projecten altijd veilig uit. Ook als het snel moet. Maar wij willen echter wel trots kunnen zijn op wat we doen. Dus op een passend tijdstip willen wij het project later in ieder geval wel weer Goed kunnen maken.

Samen eens brainstormen welke optie uw voorkeur heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag flexibel met je mee over de beste optie voor jouw bedrijf.

Ferry Balvert

Leave a Reply