Nu de vakantieperiode is aangebroken, leek het mij leuk om een persoonlijke anekdote te delen over hoe binnen FBI alles op de meest geheimzinnige manier samenkomt. Om lekker te lezen vanuit je luie strandstoel óf, als je pech hebt, achter je bureau.

Mijn vrouw en ik zijn een perfect team dat elkaar goed aanvult. Zo houdt zij bijvoorbeeld enorm van schoonmaken en mag ik nog geen poetslap aanraken. Dat vraagt natuurlijk wel om compensatie! Omdat ik wel van een schoon huis houd en ik haar inzet waardeer, hebben we een afspraak: elke zondagochtend krijgt mijn lieve vrouw een ontbijt op bed naar keuze. Soms heeft ze zin in pannenkoeken, soms in eieren met spek maar op deze bewuste ochtend had mijn vrouw zin in een ontbijtje van de McDonalds. Zoals een goede echtgenoot betaamt, stapte ik in de auto om haar wens te vervullen en reed ik naar de McDonalds.

Geheime boodschap

Bij het invoeren van mijn bestelling vermoedde ik nog niet dat er iets op het punt stond te gebeuren, maar zodra het bestelbonnetje uit de machine kwam, viel alles in één keer op zijn plek. Op mijn bestelbonnetje stond het luid en duidelijk te lezen: 007. Het is het nummer van misschien wel de bekendste geheimagent van de MI6, de Britse zusterorganisatie van de FBI. Dit kón gewoon geen toeval zijn. Dit moest hinten op een bredere, internationale samenwerking. Want in de wereld van industriële automatisering geldt overal dezelfde taal: die van de machine en de software.

FBI geintjes

Het antwoord op dit raadselachtige teken liet niet lang op zich wachten: het kwam in de vorm van een samenwerking met Nutricia. Wie goed kijkt ziet het teken meteen: NutriCIA. Een samenwerking tussen FBI en de CIA! Dat moest wel een succesvolle samenwerking worden. En dat werd het ook! FBI mocht meerdere aspecten voor Nutricia aanpakken en dat werd een groot succes. Daar doen we trouwens helemaal niet geheimzinnig over. Hier lees je meer over wat we voor Nutricia hebben betekend.

Zo zie je maar: overal kunnen tekenen opduiken dat het tijd wordt om FBI in te schakelen om een automatiserings- of optimalisatieprobleem op te lossen! Heb jij jouw teken al gekregen? Doordat je bijvoorbeeld ontevreden operators op je werkvloer hebt rondlopen? Dan is dat de hint dat het tijd wordt om te gaan optimaliseren en/of automatiseren. Neem contact op met FBI om de mogelijkheden te bespreken.