De technische specialisten die bij F.B.I. aan de slag gaan, worden opgeleid tot echte ‘special agents’. Zij kunnen bij elk bedrijf en elke fabriek over de vloer komen en dragen precies uit waar F.B.I. voor staat. Wij leggen de focus op een allround medewerker die voor de klant een totaalpakket kan bieden.

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat een technische medewerker over de juiste opleiding beschikt. Over het algemeen geldt de Mbo-opleiding Mechatronica niveau 4 als de graadmeter. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat er altijd leermomenten en extra opleidingen/cursussen beschikbaar worden gemaakt voor onze medewerkers zodat hun kennis up to date blijft.

Denken in oplossingen

Maar natuurlijk is niet alleen het opleidingsniveau van onze medewerkers van belang. We hechten ook grote waarde aan het denken in oplossingen en het dienende vermogen dat medewerkers aan onze klanten kunnen laten zien. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om klanten blij te maken door een complex probleem op te lossen of een mooie nieuwe oplossing te maken. Hierin is niet alleen het technische maar ook het sociale aspect van groot belang.

Onze special agents zijn:

  • Voorzien van het juiste opleidingsniveau
  • Klantvriendelijk en sociaal
  • Echte probleemoplossers die verder kijken dan hun neus lang is
  • Vasthoudend
  • Enthousiast over techniek
  • Solide en staan stevig in hun schoenen

De juiste blik hebben

Buiten het hebben van een groot enthousiasme voor techniek, goed ontwikkelde sociale vaardigheden en een grote interesse in nieuwe ontwikkelingen, is het ook van belang dat je de juiste blik hanteert zodra je door een fabriek loopt en hier niet met oogkleppen op doorheen loopt.

Dit is een speciale blik die direct ziet waar opvallende of gevaarlijke zaken zich bevinden en deze registreert. Deze blik ziet ook direct wat waar beter kan. Vervolgens is het belangrijk dat je je mannetje staat en dit ook durft aan te geven. Ik zeg altijd maar: ‘ik heb gelijk totdat jij me ervan overtuigt dat jij gelijk hebt.’ Onze speciale agenten wachten dus niet totdat ze een opdracht krijgen, maar nemen het initiatief en zien het werk dat gedaan moet worden.

Aanpassen aan de klant

Daarnaast weten onze special agents precies hoe ze zich moeten aanpassen aan de wensen van de klant. Bij sommige fabrieken gelden speciale regels waar men aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan voedselfabrieken. Hier moet je andere schoenen en kleding dragen voordat je de fabriek in mag. Het is belangrijk dat de wensen van onze klanten altijd gerespecteerd worden.

Ook benieuwd wat onze special agents voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op en in formeer naar de mogelijkheden.